Γενικοί Όροι Χρήσης


Καλώς ήλθατε στο frisbeediscs.gr. O ιστότοπος www.frisbeediscs.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε, λειτουργεί και εκπροσωπεί νόμιμα o Σακελλάριος Μηνάς Γερακιός, εδρεύει στη Γλυφάδα Αττικής, Σοφίας Βέμπο 31, με Α.Φ.Μ. 104355604 και Δ.Ο.Υ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@frisbeediscs.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2118009062.
Οι ακόλουθοι όροι ισχύουν για όλους τους επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας. Όσοι χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα συμφωνούν πως δεσμεύονται από αυτούς τους όρους, όπως αυτοί αναγράφονται, τροποποιούνται και αναρτώνται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από την χρήση της και από κάθε συναλλαγή με αυτή. Το frisbeediscs.gr διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει νομικά μέτρα σε περίπτωση παραβίασης των παρακάτω.


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού, δεσμεύεστε ότι είναι αληθή σε ισχύ και συγκατατίθεστε ότι συλλέγονται και τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του site, και την πραγματοποίηση παραγγελίας σε αυτό. Το frisbeediscs.gr συλλέγει, επεξεργάζεται και τηρεί τα δεδομένα αυτά υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του υπ’ αριθμ. (ΕΕ) 2016/679 Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη.
Τα στοιχεία δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και κατά την περιήγησή του χρήστη στη ιστοσελίδα παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια τήρησης και αποστολής των προσωπικών δεδομένων-στοιχείων από και προς το Δικτυακό Τόπο.
Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή και επισκέπτη στο Δικτυακό Τόπο είναι εμπιστευτικές και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των αγορών. H ιστοσελίδα www.frisbeediscs.gr χρησιμοποιεί το σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς, το Paypal  και την εταιρία Viva Payments για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Kαμία από τις πληροφορίες που αφορούν σε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες των πελατών δεν καταγράφονται στην βάση δεδομένων του site.


Προστασία του καταναλωτή

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση πρέπει να παρέχουν επαρκείς αποδείξεις της ιδιότητάς τους. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των προσωπικών σας δεδομένων και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο.
Το frisbeediscs.gr  δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των μελών και χρηστών της, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.


Τιμές

Όλες οι τιμές που αναφέρονται για τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του www.frisbeediscs.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής.


Αλλαγές Όρων Χρήσης

To frisbeediscs .gr διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, περιλαμβανομένης ακόμα της πρόσβασής σας σε αυτή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή τους.


Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Product added to wishlist
Το Προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση